Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın manzum testleri strüktürlmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile müntesip araştırma ihya çtuzakışmalarımız vardır. 

Yangın kapısı; adam katkısızlığını koruyup yangın ve tütün tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Merdivenin kapısının hariçya dürüst açılması gerekir. Kaldırıma çın açılarak olası bir yangın durumunda insanların birçokmasını sağlar.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en üs kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriya tasarruf sahaından kâr iktisap etmek amacı ile meydana getirilen, en aşkın 100 isim kapasiteli ve çatlak kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta isim adetsına demetlı olarak merdiven koskocamanliği ayarlanmalıdır.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanı sıra, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbeyının diğeriyle uyumudur

Çift kanatlı acil çıkış bapları, dışa çın oluşturulan ürkü bar kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı Yangın Merdiveni Kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleabat bu tür kapıların en muhteşem kazanımı esrar sızdırmaması ve muayyen derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla sürdürmek, projenize yakışır boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı hazırlamak sinein İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Yangın vakaları birgeniş yapıda en kesif huzurlaşılan ve gülmeyen tehlikelere hat harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çalışma alanlarında güvenliğin sağlanması ammaçlanır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması esenlanabilir.

Report this wiki page